Actualitate

Eroul zilei, maior Teodor Brânduşoiu

Indiferent de momentul zilei sau locul în care se produce o situaţie de urgenţă, pompierii dau dovadă de implicare şi devotament faţă de semeni, acţiuni care îi încoronează cu nobilul titlu de eroi salvatori.

„Aflat în timpul liber, colegul nostru din cadrul ISU Mehedinţi a fost martorul unui accident pe DN6. Imediat după producerea evenimentului, mr. Teodor Brînduşoiu a anunţat accidentul la numărul 112, iar până la sosirea echipajelor de intervenţie, a decuplat bornele autoturismului, pentru a evita producerea unui incendiu. Totodată, împreună cu alte două cadre medicale aflate în trafic au ajutat la stabilizarea victimei încarcerate, păstrând permanent legatura cu dispeceratul ISU-SAJ. La locul accidentului au fost mobilizate trei echipaje din cadrul Detasamentului Drobeta Turnu Severin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD”, se arată într-un comunicat de presă al IGSU.

Ajunşi la locul indicat, pompierii militari au descarcerat victima blocată în interiorul autoturismului, iar ulterior au predat-o echipajului medical pentru a fi transportată la spital. Alte două persoane implicate au fost evaluate de echipajele medicale, însă au refuzat transportul la spital.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...