Eveniment

Protest la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare

Protest spontan la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare, după ce salariaţii au declarat că sunt nemulţumiţi de regulamentul de sporuri aprobat de Guvern.

„Noi suntem într o dilemă foarte mare şi suntem supăraţi că se loveşte tot în personalul care chiar munceşte. Noi nu avem idee la ora actuală ce salariu trebuie să încasăm luni, dar cred că nici Ministerul Sănătăţii nu are habar.Noi nici macar nu ştim ce se întâmpl în sănătate. Vrem să ne spună cineva ce se întâmplă cu noi, aici la Spitalul de Psihiatrie sunt aproximativ 470 de bolnavi care au nevoie de noi şi noi vrem să ne ducem la ei, dar nu mai vrem să fim minţiţi şi duşi de nas“, a spus Ştefan Vasile, asistent medical la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare.

Angajaţii Spitalului de Psihiatrie Poiana Mare din Dolj au mai precizat că sporurile vor fi tăiate cu 25%, iar din această cauză vor primi şi salarii mai mici. Vera Tomescu este asistent medical de 38 de ani şi are un salariu de bază puţin peste 4000 de lei. Cadrul medical a povestit că nu este normal ceea ce se întâmplă în sănătate şi vrea ca cei de la Ministerul Sănătăţii să revină asupra regulamentului de sporuri aprobat de Guvern, săptămâna trecută.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...