Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila

Adi Popa: În meciul cu Poli, aştept primul meu gol

Partida de sâmbătă, cu ACS Poli este una aparte pentru atacantul Damilei, Adi Popa, jucător venit în vară chiar de la Timişoara. ”Nu îmi pare rău că nu am rămas la Timişoara, aici este o echipă bună, un grup unit, mă bucur că am venit la Damila. În mare parte îi ştiu pe jucătorii de la Poli, am fost coleg cu unii, adversar cu alţii, formează o echipă bună, dar sper să câştigăm sâmbătă. Nu ne gândim la promovare, important e să luăm fiecare meci în parte, să ne facem treaba, să o luăm pas cu pas. A fost frumoasă perioada petrecută la Timişoara, dar acum îmi doresc să câştigăm şi sper să reuşesc şi eu primul gol pentru Damila”, a spus atacantul Adi Popa.
”E un jucător în care ne punem mari speranţe, are evoluţii foarte bune, depune un efort deosebit, poate îşi va încununa evoluţiile şi cu un gol”, a afirmat preşedintele Lucian Munteanu despre tânărul atacant care s-a impus rapid ca titular.
Pentru jocul de sâmbătă, Erik Lincar nu are mari probleme de lot, singura absenţă fiind cea a mijlocaşului M. Roman, care însă nu se număra printre titulari. Măciucanii intră de mâine în cantonament la Drăgăşani, unde se vor caza la acelaşi hotel.
Partida Damila-ACS Poli se va dipsuta sâmbătă, de la ora 11.00, la Drăgăşani.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...