Administraţie

Localnicii din Măciuca, invitaţi de primar la curăţenie

Mobilizare în comuna Măciuca din judeţul Vâlcea. Primarul a invitat cât mai mulţi localnici să se mobilizeze, le-a oferit saci şi mănuşi şi i-a pus să facă curăţenie în comună. Au făcut curăţenie şi în faţa curţilor localnicilor care nu s-au obosit să ridice gunoaiele de pe teritoriul lor. Multe dintre doamnele care s-au alăturat acţiunii au venit cu tocuri şi în rochie, dar ţinuta nu a părut neconfortabilă la strângerea gunoiului.

Autorităţile locale au stabilit ca punct de întâlnire centrul localităţii, unde au aşteptat să se strângă cât mai mulţi localnici. Le-au oferit mănuşi şi saci şi au luat pas toate străduţele pentru a strânge gunoaiele. Unele dintre doamne au venit îmbrăcate în fuste, rochii şi tocuri. „Aţi venit aşa cum mergeţi la birou? Da, nu îmi e ruşine pentru că vrem o comună curată, un mediu sănătos şi sper ca toţi cetăţenii să ţină la curăţenia comunei. Ţinuta nu vă este incomodă? Nu pentru că fusta este elastică”, spune una dintre localnice.

Autorităţiile locale şi cei care au participat la această acţiune spun că vor să le dea o lecţie celor care nu îşi fac curăţeni în faţa curţii. „Bineînţeles că fiecare cetăţean ar trebui să aibă grijă de gospodăria dumnealui şi în zona din faţa acesteia. Aşteptăm şi fac un apel tuturor locuitorilor comunei Măciuca să vină să ni se alăture. Nu este deloc o ruşine să ridici un gunoi”, spune Mugur Mărcoianu, primarul din Măciuca.

Acţiunea va continua şi în zilele următoare până la Paşte. Astăzi s-au strâns 40 de saci cu gunoi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...