Actualitate

Militarii americani de la Deveselu - Olt, amendaţi după un scandal în Craiova

Scandal în Craiova, unde au fost implicaţi şapte militari americani de la baza Devselu din judeţul Olt. Conflictul a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Soldaţii au intrat în conflict cu angajaţii unui club de noapte din oraş. Americanii au fost violenţi şi cu poliţiştii care au încercat să aplaneze conflictul aşa că au fost încătuşaţi, reţinuţi şi conduşi la audieri. Cinci dintre ei au primit amendă pentru tulburarea liniştii publice.

Cei 7 soldaţi au mers sâmbătă seara într-un club din Craiova. Angajatii localului spun că dupa ce au consumat mai multe bauturi alcoolice au plecat fără să plătească. Agentii de paza i-au urmarit si la cateva sute de m de local i-au prins. Între cele două grupuri, soldaţii şi agenţii de pază, a izbuznit un scandal. Un echipaj de poliţie trecea prin zona şi a intervenit. Pentru că americanii au devenit violenti, i-au imobilizat, încătuşat şi dus la secţia de poliţie. După audieri, 5 dintre cei 7 au fost amendaţi, 5 care au fost sancţionaţi, trei sunt ofiţeri, iar restul marinari. Ofiţerul de relaţii al marinei americane susţine că incidentul va face subiectul unei anchete interne.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...