Actualitate

Împreună pentru un mediu mai curat

Biblioteca Judeţeană “Alexandru şi Aristia Aman” a desfăşurat joi, 28 martie, prima activitate din 2018 în cadrul proiectului “Împreuna pentru un mediu mai curat”.

​În colaborare cu Agenţia pentru Protecţia Mediului Dolj şi Direcţia Silvică Dolj, biblioteca s-a implicat într-o nouă campanie de plantare de puieţi de salcâm, în oraşul Dăbuleni. La activitate au participat mai mulţi elevi de la Liceul Teoretic “Henri Coandă” din Craiova, însoţiţi de bibliotecari şi profesorii Alexandru Mănescu şi Mîzgaciu Ionela. Transportul a fost asigurat din grantul American Corner Craiova.

​Acţiunea desfăşurată de bibliotecă se înscrie în seria de activităţi dedicate “Lunii pădurii” (15 martie - 1 aprilie), proiect silvic şi ecologic desfăşurat la nivel naţional.

​“Cu sosirea primăverii, am reluat şi noi activităţile în natură. De această dată, ne-am deplasat la Dăbuleni, în sudul judeţului Dolj. Suntem conştienţi că zona sudică a judeţului nostru suferă de pe urma deşertificării şi a defrişărilor. Încercăm, în măsura posibilităţilor, să contracarăm aceste realităţi şi, prin puterea exemplului nostru, să-i mobilizăm şi pe cetăţenii care locuiesc acolo. Le mulţumesc colegilor, elevilor şi profesorilor care au luat parte la campania de plantare de la Dăbuleni”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Judeţe

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...