Special

“Te vom iubi toată viaţa, nea Nae!”

Nicolae Tilihoi, condus pe ultimul drum de peste 600 de persoane

Fosta glorie a Craiovei Maxima, Nicolae Tilihoi a fost înmormântat azi, în prezenţa a peste 600 de persoane, majoritatea fotbalişti, foşti fotbalişti, dar şi suporteri. Înainte de plecarea spre Cimitirul Ungureni, unde a fost înmormântat, sicriul a fost scos şi în incinta stadionului, acolo unde a avut loc şi o mică slujbă.

Emil Săndoi a încercat să ţină un discurs, dar lacrimile au luat rapid locul cuvintelor.

“Am fost rugat de colegii mei, Sorin Cârţu, Ilie Balaci, Gică Craioveanu, să ţin un discurs, dar îmi este foarte greu acum... să-mi mai găsesc... cuvintele. Te vom iubi toată viaţa, nea Nae!”, a fost tot ce a putut spune Săndoi, înainte de a izbucni în plâns.

La stadion a fost prezent şi un mic grup de susţinători din galeria oltenilor. Fanii au aplaudat în momentul în care sicriul a fost scos din stadion, după care au scandat la plecarea spre cimitir: “Te vom iubi mereu!”.

Printre foştii jucători care au venit la stadion se numără Nae Ungureanu, Sorin Cârţu, Pavel Badea, Silviu Lung, Ilie Balaci, Gabi Boldici, Rodion Cămătaru, Aurică Beldeanu, Nicolae Negrilă, Gică Popescu, Costică Donose, Gică Craioveanu şi Silvian Cristescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...