Inedit

Sportul modelează vieţile

Asociaţia Langdon Down Oltenia Centrul Educaţional Teodora în parteneriat cu Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Craiova şi Fundaţia Special Olympics din România organizează un eveniment demonstrativ, având ca temă activitatea fizică, dezvoltarea conduitelor de viaţă sănătoasă şi incluziunea socială a persoanelor cu sindrom Down prin sport.

Evenimentul demonstrativ se va desfăşura, miercuri, 28 martie 2018, la Sala Polivalentă din Craiova, cu sediul în Bulevardul Ştirbei Vodă nr. 32, Craiova, Dolj, începând cu ora 10:00 şi va fi structurat în două componente: Lecţie demonstrativă de antrenament; Seminar de nutriţie şi sănătate. Evenimentul demonstrativ se desfăşoară în cadrul proiectului „Sportul modelează vieţile persoanelor cu dizabilităţi intelectuale”, finanţat de SERVIER România.

Prin acest proiect se urmăreşte implementarea unei metodologii de pregătire a sportivilor cu dizabilităţi intelectuale în cadrul F.E.F.S. Craiova, implicarea studenţilor în antrenamente practice împreună cu sportivii cu sindrom Down şi asistenţii personali ai acestora, precum şi schimbarea atitudinii studenţilor şi specialiştilor faţă de persoanele cu sindrom Down prin participarea la activităţi de voluntariat.

Evenimentul va fi interactiv şi va oferi participanţilor posibilitatea să înţeleagă particularităţile adulţilor cu sindrom Down.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...