Special

Tinerii din Olt, morţi în accidentul din Olanda, repatriaţi

Durere mare pentru familiile tinerilor morţi în urmă cu o săptămână în Olanda. Trupurile acestora au fost repatriate şi vor fi înmormântaţi luni.

În noaptea de sâmbătă spre duminică au fost depuşi la capela cimitirului de pe strada Carpaţi, Cimitirul nr. 1, iar luni vor fi înmormântaţi.

În acelaşi accident, pe lângă tinerii din Caracal, a murit şi şoferul microbuzului, care este din Redişoara. A fost repatriat împreună cu ei, acesta fiind, de asemenea, înmormântat acolo luni. El este cel care a greşit, a mers foarte tare cu maşina, a intrat pe contrasens şi a fost izbit de o maşină de gunoi.

Cinci români au murit, iar alţi trei au fost răniţi, printre care şi logodnica lui Cosmin, Andreea Ruxandra, tot din Caracal, în accidentul din Olanda, care a avut loc pe 19 martie. Cei opt erau angajaţi ai carmangeriei Van Rooi Meat şi de-abia ieşiseră din tură în momentul fatidic.

“Astăzi am venit să ne luăm rămas bun de la cinci prieteni şi colegi, care au murit pe 19 martie. Ne-am luat rămas bun la crematoriul Helmondskom. Nu o să-i uităm niciodată!”, a postat un coleg din Olanda pe pagina lui de socializare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...