Sub Lupă

Şocant!

Câini de vânătoare, ucişi cu puşca

Imagini şocante într-o localitate din judeţul Dolj, unde paznicul de vânătoare din ar fi împuşcat cu sânge rece doi câini de vânătoare, iar teribila scenă s-ar fi petrecut în apropierea unor copii, care se jucau în zăpada.

Poliţiştii fac acum cercetări pentru braconaj şi uz de armă fără drept. Paznicul de vânătoare din localitatea Vela, cel acuzat este cercetat după ce a împuşcat doi câini de vânătoare, aparţinând unor persoane pe care le-ar fi prins la braconaj. „La începutul săptămânii, am fost sesizaţi de paznicul de vânătoare cum că a sesizat vreo trei persoane care veniseră la braconaj cu doi câini ogari. Se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de bracononaj şi uz de armă letală fără drept, pentru că există suspiciuni că respectivii câini au fost împuşcaţi”, a precizat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Oamenii sunt revoltaţi. „Marinescu Jane paznic de vânătoare în localitatea Vela-Dolj a împuşcat 2 câini ogari la 4 metri de gardul din marginea satului. Au fost împuşcaţi la câţiva metri de copiii care se jucau în curte prin zăpadă şi care puteau fi împuşcaţi cu nepăsare din cauza urii faţă de animale! A mai împuşcat câini în sat dar a scăpat. De data asta putem face ceva!! Avem filmare, poze, tot ce trebuie! Distribuiţi mai departe să vadă toată lumea ce fac paznici de vânătoare”, scrie o persoană pe Facebook.

Oamenii din localitatea doljeană Vela susţin că paznicul de vânătoare nu este la prima abatare şi ar mai fi împuşcat animale, iar nimeni nu a luat nicio măsură împotriva lui.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...