Sport

Handbal feminin

Mariana Târcă: FRH trebuie să aibă grijă de tot handbalul, nu doar de Oltchim

Fosta mare jucătoare a Oltchimului împlineşte azi 50 de ani şi speră ca elevele sale să îi facă cadou mâine o victorie în jocul contra chimistelor

Antrenoarea echipei Corona Braşov, Mariana Târcă împlineşte azi vârsta de 50 de ani şi speră ca elevele sale să îi facă cadou mâine victoria în jocul cu Oltchim. „Fetele mi-au dat astăzi primul cadou, dar sper ca mâine să îmi mai facă unul, însemnând un joc bun contra Oltchimului. Nu va fi un joc uşor pentru noi, dar tot ce îmi doresc este să văd determinare la echipa mea“, spune fosta mare jucătoare a Oltchimului.
„Toată lumea se mobilizează acum să salveze echipa de handbal, însă este cumva anormal în condiţiile în care de-a lungul vremii au mai dispărut echipe cu nume şi nu s-a implicat nimeni. În plus, federaţia trebuie să aibă grijă de întreg handbalul românesc şi nu doar de această echipă, pentru că, în acest moment, cred că aproape toate formaţiile din Liga Naţională şi din Divizia A, de acolo de unde vin jucătoarele de mâine, au probleme. Pot înţelege că Oltchimul joacă la un anumit nivel, dar nu cred că este corect ca toată energia să se canalizeze acum pe această problemă. Din punctul meu de vedere, întreg sportul românesc are nevoie de ajutor“.
Meciul din etapa a V-a a Ligii Naţionale dintre Corona Braşov şi Oltchim Râmnicu Vâlcea se va juca miercuri, de la ora 18.00, la Braşov, fiind transmis în direct de DigiSport.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

10.10.2012 - 23:51gigel:dute fa-n p.lm. baga-ti unghia-n gat. ai uitat de unde ai avut performante, ai uitat cati bani ai mancat de la Oltchim. Handbalul inseamna Oltchim.

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...