Actualitate

Poliţistul din Olt împuşcat de iubită a deschis ochii după două luni

Poliţistul Bogdan Dumitrescu, împuşcat de iubită în cap a deschis ochii, dar recuperarea este foarte grea şi a fost operat de trei ori.

Starea de sănătate a poliţistului SCCO Olt, Bogdan Dumitrescu, împuşcat în cap din greşeală de iubita sa, este stabilă, după o a treia intervenţie chirurgicală. Medicii spun că pacientul simte durerea, iar atunci când este ciupit deschide ochii spontan. Este în continuare internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova. Aparatul de ventilaţie îl ajută să respire mai bine, iar creierul este mai bine oxigenat.

Ancheta continua între timp. Colegii ofiţerului exclud varianta că el ar fi consumat droguri în seara în care s-a produs tragicul eveniment. “A recunoscut în primă fază că băiatul ăsta nu are nicio vină, că a fost un accident. Au apărut informaţii că, pe lângă alcool ar fi consumat şi droguri. Nu s-a confirmat aşa ceva”, a declarat Dumitru Dumitru, şeful Serviciului Crimă Organizată Olt.

Poliţistul Bogdan Dumitrescu a fost împuşcat în cap de iubita sa pe data de 31 ianuarie 2018. Anchetatorii au stabilit că înainte de acest incident, cei doi au fost în vizită la nişte prieteni. Pistolul folosit îi aparţinea lui Bogdan Dumitrescu şi nu era din dotarea Inspectoratului de Poliţie Olt.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...