Actualitate

S-au reactivat două alunecări de teren în oraşul Berbeşti, două drumuri în pericol

În oraşul Berbeşti în urma excesului de umiditate din ultima perioadă s-au reactivat două alunecări de teren.

“Sat Valea Mare, cătun Amzuleşti, alunecarea de teren ce pune în pericol platforma drumului de interes local ce deserveşte un număr de 7 gospodării. Sat Dealu Aluniş – Punct "La Bala" alunecare de teren ce a afectat platforma drumului de interes local ce deserveşte un număr de 28 de gospodării”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Vâlcea. Pentru constatarea fenomenului mai sus menţionat, în data de 21.03.2018, o comisie de specialişti din cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Vâlcea s-a deplasat la faţa locului, iar prin nota de constatare încheiată au fost dispuse măsurile necesare pentru stabilizarea zonelor afectate. În comuna Bărbăteşti, pe D.N. 67 km. 160+250 – 160+290, s-a produs o alunecare de teren care a afectat platforma drumului national pe o lungime de aproximativ 40 de ml, unde o alunecare de teren a antrenat parţial platforma drumului, circulaţia desfăşurându-se alternativ pe un singur sens. O primă evaluare a acestui fenomen de alunecare de teren a fost efectuată în data de 21.03.2018, de o echipă de specialişti din cadrul CJSU Vâlcea, aflată în zonă. În perioada următoare, administratorul drumului respectiv va întocmi de documentaţia tehnică necesară executării lucrărilor de stabilizare a zonei afectate.

În concluzie, pe reţeaua de drumuri naţionale, judeţene şi locale din judeţul Vâlcea, la această oră, se circulă în condiţii de iarnă, în continuare se va interveni acolo unde situaţia o va impune, cu utilaje pentru menţinerea acestora în stare de viabilizare.

La nivelul reţelelor de energie electrică, nu au fost semnalate întreruperi în alimentarea cu energie electrică ca urmare a situaţiei meteorologice.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...