Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM

Laurenţiu Tudor: Obiectivul este salvarea

Noii antrenori din Zăvoi, Laurenţiu Tudor şi Sorin Bucuroaia, au condus în această dimineaţă primul lor antrenament de la revenirea la CSM Rm. Vâlcea.
”Doctorul” Tudor revine după un an la Vâlcea, însă nu a semnat deocamdată un contract, fiind îngrijorat de situaţia financiară precară a clubului condus de Cătălin Rufă. ”Situaţia actuală mă face să revin, îmi place să muncesc, am fost la cluburi care s-au chinuit şi au ieşit din degringoladă. Nu am impus condiţii, în situaţia actuală nu se poate impune ceva, obiectivul este doar salvarea de la retrogradare. Lotul este restrâns, cu jucători tineri, ei trebuie să joace şi să înţeleagă ce li se explică, să joace cum au făcut în meciul cu Sibiu”.
Deşi a fost bun prieten cu patronul Rufă, pe care l-a convins împreună cu impresarul Mătăsăreanu să investească la Vâlcea, Laurenţiu Tudor a ajuns ca în ultimul an să strice amiciţia cu şeful din Zăvoi. ”După foarte multe certuri între mine şi patron la momentul când am mai antrenat aici, sper ca şi eu şi Cătălin să fi învăţat ceva. La echipă trebuie stabilitate financiară şi este necesar să fie aduşi câţiva jucători care să ridice ştacheta. Există posibilitatea să vină şi alţi sponsori, cu cât mai repede, cu atât mai bine pentru echipă”.
”Doctorul” va redebuta pe banca alb-albaştrilor sâmbătă, când în Zăvoi vine FC Bihor. ”Jucătorii mi-au spus că sunt două salarii restante, sper ca acestea să fie plătite şi să se ajungă la zi, astfel încât ei să nu se mai gândească la bani, ci numai la fotbal. Sper să câştigăm cele trei puncte în jocul de sâmbătă, cu FC Bihor”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...