Actualitate

AJOFM Dolj va organiza în luna aprilie Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj va organiza, în data de 20 aprilie, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se orienteze/reorienteze profesional.

Organizarea bursei locurilor de muncă este una dintre măsurile active destinată corelării cererii şi ofertei de forţă de muncă, aflată mereu în atenţia Agenţiei Judeţeane pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creşterea gradului de ocupare a forţei de muncă disponibile în rândul şomerilor, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant. Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru toţi cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanţă, să se orienteze/reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.

Angajatorii, care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acţiune, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei la sediul instituţie din Craiova, str. Eugeniu Carada, nr.13A sau o pot transmite pe adresa de e-mail mailto:ajofm@dj.anofm.roajofm@dj.anofm.ro.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...