Inedit

Craiovenii, invitaţi să-şi valideze inteligenţa

Mensa România organizează în data de 24 martie, la Craiova, o sesiune de testare IQ, la Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică - Aula Constantin Belea, începând cu ora 11:00.

Craiovenii sunt invitaţi să-şi valideze inteligenţa printr-un test standardizat,  administrat de un proctor acreditat Mensa,  cu rezultat recunoscut internaţional.

Candidaţii vor avea la dispozitie 20 de minute pentru a răspunde unui set de 45 de întrebări. Pentru copii (11-16 ani), Mensa foloseşte o variantă simplificată a testului, cu doar 25 de întrebări şi timp total de răspuns de 15 minute.
 
Testele sunt calibrate pentru determinarea coeficientului de inteligenţă raţională, iar întrebările sunt de tip "culture fair", bazate exclusiv pe imagini.
 
Înscrierea se face online pe  https://mensaromania.ro/testare-mensa-in-craiova/, până în data de 22 martie.
 
Cei care obţin un rezultat ce  îi plasează printre cele mai inteligente  2%  persoane  din total  populaţie vor primi invitaţia de a se înscrie în Mensa România.
 
Mensa - The High IQ Society este organizaţia oamenilor cu coeficient înalt de inteligenţă. Unicul criteriu de admitere este promovarea testului standardizat.
 
Mensa România, fondată în 1991, este afiliată Mensa International cu statut de Full National Mensa şi are peste 800 de membri. Dintre aceştia, aproximativ  13% constituie  comunitatea Gifted Youth (membri cu vârste sub  18 ani).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...