Ultima Oră

Un poliţist din Vâlcea a refuzat o şpagă de 700 de lire sterline

Vineri, 16 martie a.c., ofiţeri de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Vâlcea, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 39 ani în timp ce oferea suma de 500 lire sterline unui agent de poliţie, pentru a soluţiona favorabil un dosar penal în care acesta este cercetat.

În fapt, la data de 02.03.2018, suspectul i-a oferit agentului de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea suma de 700 lire sterline pentru a-l sprijini să-şi recupereze permisul de conducere reţinut în urma săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţistul a refuzat categoric oferta acestuia şi a formulat denunţ la D.G.A- S.J.A. Vâlcea, iar în continuare poliţiştii au desfăşurat activităţi procedurale pentru administrarea probatoriului, în conformitate cu ordonanţele de delegare emise de procuror.

În data de 16 martie a.c., suspectul a fost prins în flagrant în timp ce îi oferea agentului de poliţie suma de 500 lire sterline cu scopul menţionat anterior.

În urma constatării faptei, bărbatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea pentru cercetări, iar în baza probelor administrate, procurorul de caz a dispus reţinerea acestuia pentru o perioadă de 24 ore pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, urmând ca în data de 17 martie a.c. să fie prezentat Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile.

Ofiţerii D.G.A. – S.J.A. Vâlcea au beneficiat de sprijinul lucrătorilor din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale – Brigada Operaţiuni Speciale Piteşti.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

19.03.2018 - 16:57P 15:La Valcea DNA a speriat si pe dracu nu doar politia.

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...