Actualitate

Burse ERASMUS pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe Sociale

În perioada 15-28 martie 2018, studenţii, masteranzii şi doctoranzii Facultăţii de Ştiinţe Sociale se pot înscrie pentru câştigarea unei burse de mobilitate ERASMUS+, pentru anul universitar 2018-2019. Puteţi alege orice Universitate dintre cele cu care avem stabilite parteneriate ERASMUS+, din: Bulgaria (Sofia, Veliko Tarnova), Cehia (Praga, Brno), Franţa (Dijon, Lille, Lyon), Grecia (Salonic), Italia (Roma, Torino, Milano, Florenţa etc.), Polonia (Varşovia, Torun), Portugalia (Lisabona), Spania (Madrid, Salamanca) şi Turcia (Istanbul ş.a).

Puteţi aplica pentru unul dintre cele două tipuri de mobilităţi: mobilitate pentru studiu, cu o bursă lunară de 500 euro şi mobilitate pentru plasament, unde bursa este de 700 euro pe lună. Studenţii beneficiari de bursă socială vor primi, în plus, 200 de euro pe lună, în cazul în care aleg mobilitatea pentru studiu.
Experienţa ERASMUS este transformatoare. Nu o să mai fii la fel după ERASMUS. O să fii mai bun(ă)! Aplică!
Detaliile referitoare la oportunitţile ERASMUS, dosar de inscriere, proceduri etc. sunt disponibile pe site:  http://stiintesociale.ucv.ro/

Pentru a vă oferi mai multe detalii şi informaţii despre ce înseamnă experienţa ERASMUS+ şi care sunt oportunităţile oferite de aceasta, vă aşteptăm la o sesiune de informare, marţi, 20 martie 2018, ora 09.00, sala 233 A, care este organizată de către coordonatorul ERASMUS al Facultăţii, lect. univ. dr. Constantin Crăiţoiu.

Vor fi invitaţi să participe şi să împărtăşească din experienţa lor studenţi ai Facultăţii, care au beneficiat deja de mobilităţi ERASMUS+. O să încercăm, totodată, să intrăm în direct cu studenţi aflaţi în mobilitate chiar în acest moment.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...