Monden

Două zile de spectacole şi o nouă premieră la Teatrul Anton Pann

“Fata din maşinărie” de Stef Smith, regia Norbert Boda, sâmbătă şi duminică, 17-18 martie, ora 19.00, Sala Studio

Teatrul Anton Pann din Rm Vâlcea are bucuria să anunţe că la sfârşitul acestei săptămâni, în zilele de sâmbătă 17 martie şi duminică 18 martie, începând cu ora 19.00, la Sala Studio, va avea loc premiera spectacolului “Fata din maşinărie” de Stef Smith, regia Norbert Boda. Încă de la avanpremiera din data de 3 martie spectacolul se anunţa ca unul dintre cele mai de succes spectacole ale Teatrului Anton Pann.

Aşa cum spunea o iubitoare de teatru, prezentă la avanpremieră, “Fata din maşinărie este un spectacol demenţial! Te macină, te răscoleşte, te înduioşează, te doare, te insomnifică, te sperie, te înghite şi apoi îţi ia gândurile şi ţi le aruncă-n haos! Denisse Moise, o actriţă cum rar ţi-e dat să vezi şi Olimpiu Blaj, un actor care te cucereşte de cum apare pe scenă! Un cuplu pe care-l iubeşti din prima! Norbert Boda, un regizor fascinant pentru care teatrele ar trebui să se bată! Are doar 23 de ani!!! Toţi trei l-au avut profesor pe Miklós Bács!”

Iniţial spectacolul premieră a fost programat pentru această sâmbăta de 17 februrie de la ora 19.00, dar vestea că este foarte bun s-a dus repede şi la reprezentaţia din aceasta sâmbătă spectacolul se joacă cu casa închisă, biletele epuizându-se la scurt timp după anunţarea premierei. La cererea spectatorilor, Teatrul Anton Pann a mai pus şi a doua reprezentaţie care va avea loc duminică 18 martie, de la aceeaşi ora 19.00, Sala Studio.

„Fata din maşinărie„ un spectacol despre dilemele dependenţei digitale. Doi tineri îndrăgostiţi, Denisse Moise şi Olimpiu Blaj, în rolurile lui Polly şi Owen, cu o viaţă bună şi un confort material sporit, spun povestea incitantă despre iminenţa unui progres tehnologic gata să redefinească tot ceea ce ştim despre om. Viaţa lor pare minunată, până când un gadget misterios, simbol al noilor tehnologii, care le promite să-i rupă de stresul cotidian, se insinuează în viaţa lor. Graniţa dintre cele două lumi, cea fizică şi cea digitală devine volatilă, iar Polly şi Owen sunt obligaţi să se întrebe dacă percepţiile lor despre realitate şi libertate sunt compatibile.

"Fata din maşinărie” sau dilemele legate de dependenţa digitală susţine o viziune a viitorului care pune întrebări esenţiale ale timpului nostru, întrebări pe care cu siguranţă o să vi le puneţi şi dumneavoastră după ce veţi vedea spectacolul. Spectolul “Fata din maşina” dupa piesa scrisă de Stef Smith, considerată cea mai talentată voce a dramaturgiei scoţiene, a avut premiera mondială la Teatrul Traverse din Edinburgh în anul 2017. În 2012 Stef Smith a primit prestigiosul Premiu Olivier pentru piesa Roadkvil. Spectacolele care s-au realizat după piesele sale au primit recenzii extreme de favorabile în publicaţii britanice de renume precum The Guardianm Evening News, The Herald, The Scotsman,The List.

Prin cele scrise nu încercăm ca să vă convingem ca să veniţi la teatru, cu siguranţă cei care au văzut şi vor vedea spectacolul vor duce vestea mai departe, încercăm doar să vă spunem că în oraşul Rm Vâlcea, la Teatrul Anton Pann, au loc spectacole de cea mai înaltă complexitate, spectacole în premieră naţională, spectacole de la care să plecaţi cu acel sentiment că aţi putut vedea ceva extraordinar. Mergeţi la teatru. Din această sâmbătă “Fata din maşinărie” intră în repertoriul de spectacole al Teatrului Anton Pann din Rm Vâlcea. Despre acest spectacol veţi auzi numai lucruri la superlativ.

Si pentru că biletele la spectacolul de sâmbătă s-au epuizat, şi pentru că acum ştiţi şi de al doilea spectacol, sunteţi aşteptaţi la “Fata din maşinărie” duminică 18 martie, ora 19.00, Sala Studio a Teatrului Anton Pann. După cum promit organizatorii, veţi vedea un spectacol extraordinar. Da, acesta este cuvântul care defineşte acest spectacol premieră.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...