Actualitate

Talent, pasiune, muncă şi dăruire la Colegiul Militar din Craiova

Elevi ai Colegiului Naţional Militar “Tudor Vladimirescu” din Craiova au participat, în perioada 9 - 11 martie, la Atelierele de creaţie, alături de elevi ai celorlalte colegii militare din ţară.

Atelierele de creaţie s-au desfăşurat la Colegiul Naţional Militar “Dimitrie Cantemir" din Breaza şi au vizat aptitudinile artistice - teatru, lectură, pictură, dans şi muzică, obiectivele esenţiale ale activităţilor desfăşurate fiind schimbul de experienţă, dezvoltarea capacităţii de comunicare, a imaginaţiei şi a simţului estetic.

La sfârşitul Atelierelor de creaţie, elevii şi-au demonstrat abilităţile şi au pus în scenă diferite momente artistice care să acopere ariile atelierelor desfăşurate, adevărate file de poveste din parcursul şi progresul lor ca elevi militari care prezintă şi o latură creativă, respectiv artistică.

A fost o experienţă extraordinară pentru elevii vladimireşti care s-au bucurat de aprecierile celor prezenţi şi pentru care întâlnirea cu colegii din celelalte colegii militare a fost o reală experienţă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...