Sport

Ionuţ Lupescu: Am văzut la Rm. Vâlcea o preocupare ridicată a reprezentanţilor autorităţilor locale pentru fotbalul de aici

Ionuţ Lupescu îşi continuă turneul electoral şi merge din judeţ în judeţ pentru a le prezenta reprezentanţilor din fotbal ideile sale în ceea ce priveşte un viitor mandat în fruntea Federaţiei Române de Fotbal.

“La Râmnicu-Vâlcea, discuţiile despre dezvoltarea fotbalului au fost extrem de calde şi constructive. Pe lângă membrii afiliaţi ai FRF din judeţul Vâlcea, ne-am bucurat şi de prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean, domnul Constantin Rădulescu, şi a domnului primar, Mircia Gutău. Este îmbucurător pentru mine să văd o preocupare ridicată a reprezentanţilor autorităţilor locale pentru fotbalul de aici. Le-am împărtăşit din experienţa mea managerială de la UEFA şi am convenit să ne concetrăm acţiunile pentru atragerea a cât mai multor fonduri europene. Principala problemă a fotbalului românesc o constituie finanţarea. Autorităţile publice locale au nevoie de un cadru legislativ clar pentru a se putea implica în dezvoltarea infrastructurii şi susţinerea echipelor de fotbal. La fel ca şi mediul privat, care ar investi în fotbal dacă ar avea anumite beneficii, după modelul adoptat de multe ţări europene cu rezultate spectaculoase în sport. Este ceea ce voi realiza, în parteneriat cu legiuitorii”, a declarat Ionut Lupescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...