Politică

PNL Vâlcea: PSD blochează dezvoltarea comunei Mateeşti

​Filiala Vâlcea a Partidului Naţional Liberal îi acuză public pe reprezentanţii PSD Mateeşti de blocarea activităţii administraţiei publice din localitate, prin refuzul nejustificat al consilierilor locali ai PSD de a vota bugetul pe anul 2018. De asemenea, PNL Vâlcea solicită intervenţia de urgenţă a Instituţiei Prefectului Judeţului Vâlcea în vederea deblocării situaţiei de la Mateeşti, pentru corecta funcţionare a administraţiei publice locale în interesul cetăţenilor.

​PNL Vâlcea aminteşte opiniei publice şi responsabililor politici şi administrativ de la nivel judeţean că este pentru al treilea an consecutiv în care consilierii locali ai PSD din Mateeşti blochează, fără niciun motiv, buna funcţionare a localităţii, prin blocarea adoptării bugetului pe anul în curs. Pe această cale, îi reamintim preşedintelui PSD Vâlcea, domnul Constantin Rădulescu, că a promis în anii trecuţi rezolvarea acestei situaţii prin care anual consilierii locali ai PSD din Mateeşti blochează adoptarea bugetului şi pun beţe în roate administraţiei publice locale. De asemenea, facem un apel la Prefectului Judeţului Vâlcea de „a-şi lăsa în birou haina PSD-istă” şi de a acţiona, conform prevederilor legale, pentru deblocarea situaţiei de la Mateeşti, în interesul comunităţii şi a cetăţenilor.

​Blocarea adoptării bugetului pe anul în curs al localităţii Mateeşti de către consilierii locali de la PSD se traduce prin blocarea activităţii curente a administraţiei publice locale şi a tuturor investiţiilor preconizate pentru acest an în vederea modernizării localităţii şi creşterea nivelului de conform al cetăţenilor.

Biroul de presă al PNL Vâlcea

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...