Inedit

Cursuri gratuite de limba italiană

Biblioteca Judeţeană “Alexandru şi Aristia Aman” in parteneriat cu Universitatea din Craiova, Facultatea de Litere, organizează, in perioada 13-29 martie 2018, cursuri de învăţare a limbii italiene.

Întâlnirile se vor desfăşura zilnic, începând cu ora 16:30, în sala “Marin Sorescu” a Bibliotecii Judeţene “Alexandru şi Aristia Aman”. Cursurile se adresează începătorilor şi vor fi susţinute de prof. dr. de limba şi cultura italiană Antonio Di Secli de la Universitatea din Trento, Italia.

“Aşa cum anunţam în toamna anului trecut, a venit momentul să reluăm colaborarea cu profesorul Antonio Di Secli. Cursurile de limba şi cultura italiană au avut trecere în rândul utilizatorilor noştri şi, plecând de la această realitate, am decis să replicăm acest proiect. Le oferim craiovenilor, indiferent de vârstă, posibilitatea de a deprinde noţiunile de bază pentru gramatica, comunicarea şi cultura italiene. Îi mulţumim părintelui Resceanu pentru implicare şi pentru rolul jucat în organizarea acestui proiect educativ”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Judeţene “Alexandru şi Aristia Aman”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...