Politică

PSD: Continuăm programul de guvernare, ne respectăm promisiunile şi adoptăm măsuri benefice pentru români şi România!

Preşedintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, şi delegatii organizaţiei PSD Vâlcea, au participat, sâmbătă, la Congresul Extraordinar al PSD, unde au votat pentru unitate, continuitate şi susţinerea proiectelor de dezvoltare pe termen lung.

“Aşa cum am stabilit în Conferinţa Extraordinară a organizaţiei PSD Vâlcea, ne-am respectat hotărârea adoptată prin care îl susţinem în continuare pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea şi pe colegii noştri, care au candidat, sâmbătă, Viorica Dăncilă - preşedinte executiv, Marian Neacşu - secretar general, Lia Olguţa Vasilescu şi Paul Stănescu pentru funcţia de vicepreşedinte regional. La Congres au fost prezentate de către premierul României, doamna Viorica Dăncilă şi preşedintele PSD, domnul Liviu Dragnea, proiectele şi obiectivele pentru anul Centenarului, dar şi proiectele de importanţă majoră ce vor fi realizate în acest an. Marele proiect pentru România “gROwth”, pe care l-a susţinut preşedintele Liviu Dragnea, este un proiect complex, care cuprinde măsuri pe termen lung şi care este ca o foaie de parcurs pentru ceea ce trebuie să facă statul pentru un cetăţean de la naştere şi până la finalul vieţii”, a declarat deputatul Eugen Neaţă.

Vasilescu şi Stănescu, aleşi vicepreşedinţi PSD pentru Regiunea Sud-Vest

În urma voturilor exprimate, Lia Olguţa Vasilescu şi Paul Stănescu au fost aleşi vicepreşedinţi pentru Regiunea Sud-Vest.

“Astăzi, la Congresul PSD, am fost aleasă vicepreşedinte reprezentant al Olteniei, regiunea care aduce cel mai mare număr de voturi pentru PSD, la fiecare scrutin. Le mulţumesc tuturor delegaţilor din judeţele Dolj, Gorj, Olt, Mehedinţi şi Vâlcea pentru susţinere!”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale.

„După un an greu, în care s-au schimbat două guverne, dar am avut totuşi o creştere economică de şapte la sută, cea mai mare din toată lumea, nu doar din Uniunea Europeană. Asta înseamnă că Partidul Social Democrat are o misiune istorică, în sensul că românii, aşa cum am promis, aşa cum am prezentat în programul de guvernare, în campanie, trebuie să o ducă mai bine. Extrem de important este să îndreptăm lucrurile în această ţară. Drepturile fundamentale ale tuturor cetăţenilor, indiferent de locul în care se află în această ţară, trebuie respectate la acelaşi nivel, indiferent că se află în comunităţi mai îndepărtate sau în Capitală”, a declarat Paul Stănescu.

În urma voturilor exprimate, noua conducere aleasă este formată din:

Preşedinte executiv: Viorica Dăncilă
Secretar general: Marian Neacşu
Regiunea Bucureşti-Ilfov: Gabriela Firea şi Robert Negoiţă
Regiunea Sud-Vest: Lia Olguţa Vasilescu şi Paul Stănescu
Regiunea Muntenia: Carmen Dan şi Adrian Ţuţuianu
Regiunea de Sud-Est: Mirela Furtuna şi Marian Oprişan
Regiunea Nord-Est: Doina Fedorovici şi Gabriel Vlase
Regiunea Nord-Vest: Doina Pana şi Gabriel Zetea
Regiunea Vest: Natalia Intotero şi Mihai Fifor
Regiunea Centru: Roxana Minzatu şi Bogdan Trif.

“Prin acest Congres, am arătat încă o dată, că noi, Partidul Social Democrat, facem o altfel de politică, şi anume una în slujba cetăţeanului. Arătăm în continuare că suntem o echipă care construieşte pentru oameni şi România”, a mai precizat Eugen Neaţă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...