Actualitate

Gazonul de pe Oblemenco se rupe în bucăţi

Gazonul montat anul trecut, pe noul stadion din Craiova, se rupe în bucăţi după fiecare partidă de fotbal. Primăria Craiova a făcut mai multe sesizări la Compania Naţională de Investiţii şi cere ca acest gazon să fie schimbat acolo unde a fost distrus, pentru că este încă în garanţie. Stadionul care a costat 52 de milioane de euro a fost inaugurat în noiembrie, iar gazonul a fost montat în august.

Nici nu a început partida de aseară că o parte din angajaţii de la stadion au încearcat să acopere cu piciorul bucăţile lipsă din gazon. În timpul meciului, gazonul s-a rupt în bucăţi, iar fotbaliştii la finalul partidei au acuzat starea proastă a gazonului. „Dacă am avea şi gazonul după părerea mea am fi de neînvins acasă. Cu toate că suntem şi acum. Probabil adversarii nu sunt obişnuiţi, după părerea mea se rupe imediat, chiar dacă e praf, dar cu timpul sper să se rezolve şi cu gazonul”, spune Nicuşor Bancu – jucător CSU.

Primăria Craiova a făcut mai multe sesizări la CNI pentru că acest gazon este în garanţie. „Avem făcută o sesizare de săptămâna trecută şi în urma meciului de aseară o să mai facem una azi atât către CNI cât şi către constructor. La prima adresă v-au răspuns? Deocamdată nu”, a declarat Lucian Prejbeanu, consilier imagine primăria Craiova.

Gazonul a fost montat în august anul trecut şi se întinde pe 10.000 de metri pătraţi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...