Sub Lupă

Ministrul Agriculturii, datorii la taxe şi impozite

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a uitat să mai treacă pe la Serviciul de taxe şi impozite de la Primăria Siseşti din Mehedinţi, să îşi achite impozitul pentru terenul şi locunţa pe care o deţine pe raza localităţii. Are o datorie de 3.600 de lei. Vecinii ministrului fac haz de necaz şi spun că dacă nu are bani să-şi achite datoria, fac chetă din pensia lor şi îi plătesc datoria la primăria din localitate.

Ministrul Agriculturii deţine pe raza localităţii din Mehedinţi o locuinţă, câteva anexe şi un teren care se întinde pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi. Nu locuieşte nimeni aici, decât o dată la câteva luni, când vine demnitarul aici. A uitat însă să îşi plătească impozitul la primărie pentru terenul şi casa pe care le deţine.

„Are 1.000 de metri pătraţi plus construcţii şi o clădire de 170 de metri pătraţi. Şi ce valoare are restantă? Nu are valoare mare. 3600 de lei”, spune casiera primăriei din Siseşti. Localnicii fac haz pe seama acestei datorii. „Păi nu vine să îl plătesc eu? Că e sărac. Eu am pensie mică şi uitaţi şi dv ce bogăţie are”, spune vecina ministrului. „Foarte bine, doamnă, însemană că dacă am 3600, înseamnă că trebuie să mă achit repede, dar eu ştiu că am un prieten acolo care îmi urmăreşte datoriile şi îmi urmăreşte obligaţiile pe care le am, şi prin intermediul lui le rezolv de fiecare dată”, a declarat ministrul Daea.

Primarul din localitate a refuzat să comenteze despre datoria ministrului Petre Daea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...