Administraţie

130 de contracte de finanţare prin PNDL, în Mehedinţi

Astăzi, la sala de şedinţe a Palatului Administrativ Judeţean, s-a întrunit Adunarea Generală a Filialei Judeţene Mehedinţi a Asociaţiei Comunelor din România, având pe ordinea de zi mai multe puncte printre care: aprobarea bugetului, raportul de audit, precum şi alte aspecte de cooperare.

La şedinţă, au participat, în calitate de invitaţi, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, domnul Aladin Georgescu, alături de prefectul Judeţului Mehedinţi, domnul Nicolae Draghiea. Ambii au mulţumit vechii conduceri a Asociaţiei, pentru eforturile depuse, felicitând, în acelaşi timp, noua structură de conducere, transmiţând mesaje de unitate şi cooperare mai strânsă care să îmbunătăţească activitatea Asociaţiei, făcând-o funcţională şi eficientă.

De asemenea, preşedintele Consiliului Judeţean a subliniat necesitatea unui parteneriat mai strâns cu Consiliul Judeţean, care să vizeze problemele de finanţare sau programele de absorbţie a fondurilor europene, ori bugetate prin PNDL. Potrivit afirmaţiilor preşedintelui Consiliului Judeţean, au fost semnate un număr de peste 130 de contracte de finanţare prin PNDL, urmand să fie semnate şi celalalte aproximativ 40 de contracte.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...