Sub Lupă

Infirmierul şi asistenta pe care a ucis-o au fost înmormântaţi

Criminalul de la Psihiatria Slatina, Gheorghe Ghenea, a fost înmormântat marţi, în comuna natală Brebeni, fără slujbă, având în vedere că acesta şi-a luat viaţa după ce a ucis-o pe asistenta Ramona Cosmescu. Şi femeie, asistenta pe care a ucis-o cu mai multe lovituri de cuţit a fost înmormântată, în comuna Vitomireşti. La înmormântare a participat şi fostul soţ care a devenit recalcitrant când a văzut jurnaliştii.

Zeci de persoane i-au condus azi, pe ultimul drum pe cei doi. Trupul neînsufleţit al lui Ghenea a fost luat de familie, luni, de la Morga Slatina. El a fost înmormântat fără slujbă. Rudele lui Ghenea susţin că relaţia pe care acesta o avea cu asistenta Ramona Cosmescu era de cel puţin opt ani. Oamenii o acuză pe femeie că voia să „îl facă de bani”.

„Cu această asistentă avea o relaţie de 8 ani şi ştia toată lumea. S-au despărţit şi s-au împăcat tot timpul. El a mai avut o relaţie cu cineva de acolo, dar nu ştiu dacă tot cadru medical sau pacientă, dar nu a ţinut mult. Ea a vrut să îl facă de bani, iar el nu a suportat”, a declarat naşul lui Ghenea.

Ies la iveală noi dezvăluiri din povestea de dragoste dintre asistentă şi infirmierul de la Spitalul de Psihiatrie din Olt. Oamenii susţin că de fapt între cei doi ar fi existat o relaţie de mai bine de 8 ani, însă tot timpul ar fi avut loc certuri între ei. Ultima dată au fost văzuţi împreună în Slatina şi nu au dat semne ca ar fi fost certaţi. Bărbatul nu ar mai fi suportat că era santajat şi atunci a pus la cale totul şi a omorat-o pe femeia cu care avea o relaţie.

Mâine vor depune o plângere la Parchet împotriva bărbatului din biletul de adio şi cer autorităţilor să afle exact ce s-a întâmplat între asistentă, infirmier, dar şi bărbatul care apare în bilet.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...