Ultima Oră

Autorul jafului de la o casă de pariuri din Craiova este fotbalist

Mădălin Boerică are 24 de ani şi este legitimat la o echipă de fotbal din Liga a V-a. Vineri seara, în jurul orei 22.45, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul acesta a pătruns într-o agenţie de pariuri din centrul oraşului si sub ameninţarea unei pistol, a solicitat angajatei banii încasaţi.

„Poliţiştii s-au deplasat urgent la faţa locului, stabilind că un bărbat a pătruns în agentie şi sub ameninţarea unei pistol a sustras suma de 7000 lei şi a fugit. Nu au fost exercitate acte de violenţa asupra angajatei unităţii. Bărbatul nu avea faţa acoperită”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

După ce au ridicat imaginile surprinse de camerele video, poliţiştii au stabilit că jaful a fost comis de un bărbat care purta o şapcă şi nu avea faţa acoperită. Anchetatorii au început cercetările, iar în cursul zilei de sâmbătă au reuşit să dea de urma principalului suspect.

Este vorba de Mădălin Boerică, de 24 de ani, din Craiova, legitimat la AS Voinţa Belcin, o echipă de fotbal din Liga a V-a.

Pe pagina de internet a Asociaţei Judeţene de Fotbal Dolj, Mădălin Boerică încă figurează ca făcând parte din lotul echipei AS Voinţa Belcin

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...