Inedit

Gogu Neagoe va realiza gratuit caricaturi vizitatorilor de la Târgul de Turism al Olteniei din Craiova

În perioada 9-11 Martie 2018, la Târgul de Turism al Olteniei va fi prezent maestrul Gogu Neagoe, care va realiza gratis caricaturi vizitatorilor doritori sa păstreze o amintire de la târg.

Oltean cu succes, Gogu Neagoe este membru al Asociaţiei Caricaturiştilor Profesionişti din România din 2006, iar din anul 2008 este membru al Asociaţiei Internaţionale de Arte Plastice din Germania. A participat la numeroase festivaluri naţionale şi internaţionale de pictură şi caricatură, iar lucrările sale se află în colecţii particulare din România şi din străinătate.

Caricaturile artistului sunt expuse în muzee de artă din Australia, SUA, Los Angeles, Iran, Franţa, Italia, Germania, China, Japonia, Bulgaria, Belgia, Grecia.

În prezent locuieşte în Capitală şi este frecvent invitat la evenimente mondene din România dar şi din străinătate ca să realizeze caricaturi.

Tânărul a publicat sute de caricaturi de presă, cu vedete, în ziare locale şi centrale. Are tablouri pictate, de mare valoare, caricaturistul fiind premiat la festivaluri de pictură şi caricatură din întreaga lume.

A donat 4 lucrări pictate în valoare de 15.000 de euro la un eveniment din 2013 caritabil pentru copiii cu probleme de sanatate si saraci.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...