Politică

Organizaţiile PSD din Oltenia au votat rezoluţii de susţinere a lui Liviu Dragnea

Organizaţiile din mai multe judeţe s-au mobilizat deja şi-au adoptat, în unanimitate, rezoluţii de susţinere a lui Liviu Dragnea în fruntea PSD.

În PSD s-a pornit valul cu mesaje de susţinere pentru Liviu Dragnea, în vederea Congresului PSD din 10 martie. Organizaţiile PSD au organizat Conferinţe Judeţene în cadrul cărora au adoptat rezoluţii de susţinere pentru Liviu Dragnea la funcţia de preşedinte al PSD.

La Congresul din 10 martie, Liviu Dragnea va cere o reconfirmare din partea colegilor, iar sprijinul de care se bucură este unul masiv.

Vâlcea: Susţinere totală pentru Liviu Dragnea, Guvern şi îndeplinirea programului de guvernare!

Vineri, 2 martie a.c., la Râmnicu Vâlcea s-a desfăşurat Conferinţa Extraordinară Judeţeană a PSD Vâlcea unde pesediştii vâlceni au adoptat o REZOLUŢIE prin care PSD Vâlcea susţine toate demersurile Preşedintelui Liviu Dragnea, precum şi implementarea măsurilor din programul de guvernare.

După ce la sfârşitul anului 2017, pesediştii vâlceni s-au întâlnit într-un Comitet Executiv Judeţean Lărgit, vineri, 2 martie a.c., la Râmnicu Vâlcea s-a desfăşurat Conferinţa Extraordinară Judeţeană a PSD Vâlcea, constituită conform statutului, din membrii Comitetului Executiv al organizaţiei judeţene, parlamentarii, primarii, viceprimarii şi consilierii judeţeni ai PSD, precum şi membrii Comisiei Judeţene de Etică, Integritate şi Arbitraj şi Comisiei Judeţene de Control Financiar Intern.

Conferinţa Judeţeană Extraordinară a avut loc înaintea Congresului Extraordinar al PSD, ce se va desfăşura sâmbătă, 10 martie a.c., la Sala Palatului din Bucureşti, pesediştii vâlceni fiind informaţi despre activitatea consilierilor judeţeni şi municipali, a parlamentarilor şi structurilor politice interne, precum şi o informare a Preşedintelui PSD Vâlcea intitulată ”PSD Vâlcea în plan administrativ şi politic 2017-2018”.

În cadrul Conferinţei Extraordinare a fost validat şi Biroul Permanent Judeţean, conform Statului PSD cu modificările şi completările ulterioare şi, de asemenea, a fost adoptată REZOLUŢIA prin care PSD Vâlcea susţine toate demersurile Preşedintelui Liviu Dragnea, precum şi implementarea măsurilor din programul de guvernare.

”Vreau să le mulţumesc colegilor mei care au votat unanim REZOLUŢIA propusă de mine. Ne susţinem Preşedintele, pe domnul Liviu Dragnea, necondiţionat şi cu fermitate, şi cred că în această perioadă trebuie să dăm dovadă de unitate şi prin toate demersurile noastre să sprijinim ducerea la îndeplinire a angajamentelor din programul de guvernare. A fost, pe lângă Conferinţă Extraordinară, şi un prilej de a ne întâlni la început de an şi pentru că suntem în luna martie, le-am transmis colegelor noastre, dar şi tuturor doamnelor şi domnişoarelor din judeţul Vâlcea, cele mai calde urări de sănătate şi spor în toate şi o primăvară sub semnul bucuriei”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele PSD Vâlcea.

Liviu Dragnea, Lia Olguţa Vasilescu şi Paul Stănescu primesc susţinerea PSD Dolj pentru şefia partidului

Cei 175 de delegaţi ai PSD Dolj vor susţine, la Congresul extraordinar al partidului din 10 martie, menţinerea în funcţia de preşedinte al formaţiunii a lui Liviu Dragnea.

Social-democraţii doljeni au aprobat, sâmbătă, într-un congres extraordinar al filialei, o rezoluţie pentru susţinerea lui Liviu Dragnea, în continuare, ca preşedinte al PSD. Totodată, PSD Dolj îi susţine pe Lia Olguţa Vasilescu şi Paul Stănescu pentru funcţiile de vicepreşedinte.

Cei prezenţi în sala Filarmonicii Oltenia din Craiova, la congresul extraordinar al PSD Dolj, au votat, sâmbătă, în unanimitate pentru susţinerea în continuare a lui Liviu Dragnea, ca preşedinte, pentru rezultatele obţinute la ultimele alegeri parlamentare şi pentru ”îndeplinirea obiectivelor asumate prin programul de guvernare”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...