Actualitate

Slatina, îngropată în gunoaie

Slatina este îngropată în gunoaie. Din cauza zăpezii, angajaţii firmei de salubritate nu au putut interveni, iar containerele îngropate s-au umplut la refuz şi oamenii au fost nevoiţi să arunce pe unde au apucat. Conducerea firmei de salubritate spune că majoritatea angajaţilor au fost angrenaţi pentru deszăpezirea oraşului şi nu au avut timp să se ocupe şi de golirea containerelor, dar problema se va rezolva curând.

Munţi de gunoaie zac în mai multe cartiere din Craiova. Oamenii sunt revoltaţi şi spun că de două săptămâni nu i-au mai văzut pe angajaţii de la salubritate. „Ce să vă spun, cam peste tot este aşa. Probabil dau vina pe ...că a nins, şi asta e o problemă. E prea multă delăsare. Cred că e de o săptămână jumate. Păi da, bineînţeles, şi plătim gunoi şi cutare, cutare şi lumină, mi-a venit factură de cinci milioane. E posibil aşa ceva, na? Dacă ar fi vară intră mirosul pe geam”, spune un localnic.

„Mare parte din ele sunt golite, dar lumea pune tot lângă. Asta nu mai e...e o chestie de bun simţ. De ce nu s-a putut interveni până acum? Din cauza zăpezii? Din cauza zăpezii, da”, spune Marius Burliş, director firmă salubritate.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...