Ultima Oră

Primăria Râmnicu Vâlcea lucrează în permanenţă pentru menţinerea în stare funcţională a tuturor căilor de circulaţie din oraş

Începând din seara zilei de 25 februarie şi până la data de 27 februarie 2018, angajaţii Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea şi ai instituţiilor publice subordonate au acţionat în vederea deszăpezirii tuturor arterelor de circulaţie (străzi şi trotuare) de pe raza Municipiului, utilajele împrăştiind peste 100 tone de sare şi nisip. De asemenea, peste 35 de angajaţi ai Primăriei, alături de angajaţi ai PIEŢE PREST, ADP, APAVIL au curăţat trotuarele adiacente sediilor instituţiilor publice mai sus menţionate. Reprezentanţii Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea, alături de cei ai PIEŢE PREST, ADP, APAVIL lucrează permanent, de peste 48 de ore, cu toate cele 25 utilaje din dotare (buldoexcavator, miniexcavator, wola, bobcat-uri pentru curăţat trotuare, 3 tractoare cu remorci). Au fost achiziţionate până în prezent alte 100 t de sare, în ciuda faptului că angajaţii SALROM au intrat în grevă.

Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea mulţumeşte Centrului de Instruire ”Panait Donici” şi ISU Vâlcea pentru că au ajutat la curăţarea căilor de acces înspre zonele adiacente instituţiilor lor şi face apel în egală măsură atât la persoanele juridice, cât şi la Asociaţiile de proprietari şi proprietarii de case particulare din oraş, să dea dovadă de spirit civic şi să se conformeze normelor de salubrizare aprobate prin Hotărârea Consiliului Local nr.50/2006, prin deszăpezirea trotuarelor din faţa sediilor şi a locuinţelor proprietate personală.

Precizăm că până la data emiterii prezentului comunicat de presă, nu au fost semnalate evenimente rutiere majore (ciocniri, avarii auto) în trafic.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...