Actualitate

Olt: Proba practică pentru obţinerea permisului anulată din cauza zăpezii

Prefectura Olt a anunţat că examenul pentru obţinerea permisului de conducere – proba practică este suspendat în cursul zilei de astăzi, 27.02.2018.

„Cadrul legal incident în materie îl reprezintă Ordinul MAI nr.268/2010 privind procedura de examinare pentru obţinerea permisului de conducere, modificat şi completat, conform căruia „Desfăşurarea probei practice va fi întreruptă în cazul apariţiei unor condiţii meteo rutiere nefavorabile, determinate, de regulă, de reducerea vizibilităţii sub 100 metri, căderi abundente de precipitaţii, inundaţii, furtună ori viscol, urmând a fi reluată de îndată ce condiţiile de circulaţie au revenit la normal. În situaţia în care, datorită acestor condiţii, proba practică nu mai poate fi reluată în aceeaşi zi, conform programului normal de lucru, candidatul este reprogramat în cel mai scurt timp posibil“ (art.4 alin.4). Precizăm că examenul pentru proba practică va fi reprogramat sâmbătă, 3 martie 2018, cu începere de la ora 09.00, locaţia Stadionul „1 Mai“ din municipiul Slatina”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Olt.

Prefectura informează candidaţii că nu este nevoie să se mai prezinte la ghişeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt, aceştia fiind reprogramaţi din oficiu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...