Politică

Migratorul Ion Nicolae, distribuitor de mesaje publice obscene

Cu toate că mai ieri candida pentru funcţia de primar, cerşind voturile râmnicenilor, ţinuta liderului izgonit al PP-DD Vâlcea este una cel puţin jenantă. După ce a fost dat afară şi din ograda partidului otv-ist, Ion Nicolae îşi dedică timpul publicând în reţelele de socializare materiale ce conţin înjurături adresate lui Dan Diaconescu. Un astfel de personaj, care nu aduce niciun beneficiu comunităţii, crede că mai are de spus un cuvânt în politică, deşi omite că se află într-un continuu declin şi într-o pauză forţată.

Fostul lider al organizaţiei PP-DD Vâlcea, Ion Nicolae, exclus din partid în urmă cu ceva timp, nu s-a sfiit să posteze şi el pe pagina sa de Facebook o „bancnotă” vulgară (vezi foto). Bancnotele ce îl înfăţişează pe otevistul Diaconescu în diverse ipostaze au fost distribuite pe reţelele de socializare cu repeziciune. După ce a pierdut pe rând orice urmă de comunicare cu partidele din Vâlcea, Ion Nicolae a trebuit să renunţe şi la ultima sa şansă de a fi în vizorul publicului. Nicolae susţine că nu are resentimente faţă de Dan Diaconescu, însă nu se poate conteni când vine vorba de criticile aduse otevistului. „Nu pot să am resentimente faţă de un astfel de om. Pentru mine el e un gunoi. Pe el nu îl interesează de nimeni. Uitaţi-vă ce circ a făcut cu privatizarea! El doar speculează ceea ce oamenii caută: să primească ceva gratis”, spune Nicolae. După ce a fost exclus, Nicolae şi-a pierdut şi funcţia de consilier judeţean. De nevoie însă, Nicolae trebuie să ia forţat o pauză în politică, pentru că nicio formaţiune nu şi-l mai doreşte la ora actuală. „Am fost acuzat de Dan Diaconescu că aş fi primit suma de 250.000 de euro de la Romeo Rădulescu pentru a nu-i face anticampanie, lucru pe care l-a afirmat şi pe postul său de televiziune, OTV. Cine putea să îmi dea mie aşa din senin atâţia bani?!”, precizează Nicolae.

Migratorul Nicolae şi dator şi penibil

Ion Nicolae şi-a mai atras anul acesta un val de antipatie, după ce a fost acuzat că nu a fost în stare să îşi plătească nici pozele pentru campania electorală realizate de unul dintre cei mai buni fotografi din Râmnicu Vâlcea. „Eu nu am nicio datorie faţă de fotograful respectiv. Eu am avut o discuţie cu el, nu am semnat niciun contract. L-am rugat să facă doar câteva poze drept mostră şi a fost de acord. Nu am fost mulţumit şi asta a fost tot”, povesteşte Nicolae. În decursul anilor, Ion Nicolae a reuşit să îşi deterioreze imaginea, declinul său plecând din PNL, atunci când le-a pus beţe în roate propriilor colegi în campania electorală şi a fost exclus ulterior. În cei peste 10 ani de activitate politică, Ion Nicolae a trecut pe la mai toate partidele din Vâlcea: PRM, PUR, PNL, UNPR, PP-DD. Acesta nu vrea să se oprească şi este convins că încă mai are multe de spus în politică…

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

02.04.2013 - 01:02NADIA :mai bine sa spuna nicolae cum a facut el si de ce pp-dd nu a avut oamenii in sectiile de votare la alegerile locale...de ce nu a dus dosarele cu membrii pp-dd din sectiile de votare la timp ca sa castige francu nu pp-dd ...de ce membrii pp-dd in loc sa fie in sectiile de votare au fost in afara sectiilor de votare ??nu stii nimic nicolae??nicolae nu a dus dosarele la bej ca pp-dd sa nu poaata sa al deranjeze pe francu si sa nu aibe oamenii in sectiile de votare....se aude ca nicolae a luat la afacerea asta 250.000 de euro ca francu sa scape de pp-dd....mai ai tupeu sa vb bai nicolae cand cereai membrilor pp-dd bani sa ai mananci tu cu curvele??ETC....NU POTI SA VB TU DE DAN DIACONESCU NICODATA TUCIULE CE ESTI !!!A STIUT EL DD DE CE TE A DAT AFARA DE LA PP-DD SPAGARULE !!!

02.04.2013 - 00:52sanda:un kkt ....aia e jegu asta colorat !!!

Pagina 1 din 1 (2 comentarii din 2)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...