Actualitate

“Dorel” a lovit din nou la Calafat, gropile plombate au rezistat doar câteva ore

Muncitorii de la Calafat – Dolj dovedesc încă o dată că sunt cei mai „buni” specialişti în plombarea gropilor. Acum au astupat mai multe gropi din municipiu, dar, după câteva ore, ploaia a spălat bitumul.

“Bună dimineaţa! Calafat - Dolj, bulevardul Tudor Vladimirescu (stradă principală). Avem un nou record negativ, plombarea ce nu rezistă mai mult de 12 ore. Un management defectuos este definiţia corectă. Share va rog”, a postat un localnic din Calafat.

În urmă cu două zile, s-a făcut asfaltare de mântuială pe Drumul Naţional 56, care leagă Craiova de Calafat. Un muncitor a fost filmat în timp ce arunca cu o lopată bitum în gropile pline cu apă de ploaie. Angajatul care apare în imagini a fost chemat de şeful lui ca să dea explicaţii.

„După ce a ajuns acel filmuleţ la mine, în maxim o oră au curăţat apa şi s-a pus stocabil (mixtură asfaltică stocabilă, n.r.). Acei angajaţi sunt chemaţi la mine şi vor primi penalităţi. La momentul respectiv, ploua şi a trebuit să intervină pentru a astupa acea groapă cu ceva. Au pus mixtură frezată. Nici pe departe nu a fost asfaltare acolo! Vom face factura către firma care are drumul în administrare şi va plăti. Era datoria lor să intervină”, a declarat Bogdan Bratu, directorul Direcţiei Drumuri Craiova.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...