Administraţie

Noi investiţii în comuna Bărbăteşti

Constantin Banacu, primarul comunei Bărbăteşti, pune accent pe dezvoltarea infrastructurii de bază, astfel că, acum, drumurile din comună sunt modernizate şi toate gospodăriile beneficiază de utilităţi. Primarul Banacu îşi doreşte pentru localitatea sa o dezvoltare economică prin atragerea de investitori.

Potrivit acestuia, în 2018 se va moderniza drumul de legătură cu localitatea Costeşti, se va reabilita şcoala din satul Negruleşti şi se va construi un nou dispensar medical. Totodată, primarul are în plan şi dezvoltarea potenţialului turistic al zonei, precum şi sprijinirea tuturor agenţilor economici care sunt interesaţi de astfel de proiecte.

”Am primit finanţarea şi pentru drumul de legătură cu localităţile învecinate Costeşti şi Pietrari şi se va moderniza cu poduri, podeţe şi rigole pe toată distanţa. Am primit fonduri guvernamentale pentru schimbarea învelitorii şi reabilitarea Şcolii Negruleşti, dar şi pentru construirea unui dispensar în comuna Bărbăteşti, iar aceste două investiţii au o valoare de peste două milioane de lei”, a declarat primarul Constantin Banacu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...