Administraţie

Drumul din Bârsoiu – Delureni, din Stoileşti, modernizat de primarul Florian Ionescu

Florin Ionescu, primarul comunei vâlcene Stoileşti, are mai multe proiecte de investiţii pe care le-a implementat, poiecte ce privesc modernizarea infrastructurii, iar în scurt timp, în satele Ghiobeşti, Stăneşti şi Izvoru Rece, vor demara şi construcţiile podurilor de interes local.

Primarul Florin Ionescu spune că la proiectul s-au finalizat rigolele şi s-a turnat primul strat de asfalt pentru modernizarea drumului din satul Bârsoiu – Delureni, iar în acest an, în satele Ghiobeşti, Stăneşti şi Izvoru Rece vor demara construcţiile podurilor de interes local.

„În data de 30 octombrie a început asfaltarea drumului din Bîrsoiu – Delureni care are o lungime de 5 kilometri, iar pentru acest proiect am primit finanţare încă din vara anului trecut. În acea perioadă, am fost printre primii primari din ţară care a semnat contractul de finanţare pentru PNDL 2. La sfârşitul anului am semnat şi cel de-al doilea contract de finanţare respectiv pentru construcţia de poduri de interes local în satele Ghiobeşti, Stăneşti şi Izvoru Rece, lucrările au fost scoase la licitaţie, iar în scurt timp vom demara şi această investiţie”, a declarat primarul Florin Ionescu. ”În această perioadă, se lucrează intens şi la introducerea iluminatului public în satul Izvorul Rece. Este un sat răzleţ, dar sunt 200 de familii care nu aveau iluminat public, iar investiţia se realizează cu fonduri de la bugetul local”, a declarat edilul.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...