Administraţie

Concurs la biblioteca din Pietrari - Vâlcea

Biblioteca Comunală Pietrari şi Şcoala Gimnazială Comuna Pietrari, cu sprijinul Bibliotecii Judeţene ”Antim Ivirenul” Rm. Vâlcea şi al Primăriei Pietrari, organizează concursul "Nicolae Popescu - Rebus: Sfinxul din Pietrari" pentru a promova în an centenar personalităţi locale care au adus o importantă contribuţie la dezvoltarea culturii naţionale.


Concursul constă, în principal, în rezolvări de cuvinte încrucişate/ rebusuri şi are în vedere utilizarea echipamentelor Biblionet din bibliotecile judeţului. Pot participa elevi din şcolile generale prin intermediul bibliotecilor comunale, orăşeneşti şi municipale din judeţul Vâlcea.

Concursul se va desfăşura pe categorii de vârste:
a. prima categorie 8-11 ani;

b. a doua categorie 12-15 ani.


Fiecare bibliotecă înscrisă în concurs va colabora cu şcoala/ cadrele didactice din localitate, bibliotecarul din localitate coordonând desfăşurarea concursului, fiind persoana de contact între elevi şi organizator.

Concursul constă în:
CONCURS - REBUS “Sfinxul din Pietrari” în care concurenţii primesc 3 rebusuri realizate de Nicolae Popescu-Rebus, pe fiecare categorie.


- CONCURS LOCAL – “CASTELUL FERMECAT – povestea rebusului”, concurs de eseuri/ power-point, în care participanţii trebuie să prezinte povestea reală sau imaginară a careului magic.

Cele mai bune careuri şi proiecte, desemnate de un juriu de specialişti din cadrul Bibliotecii Judeţene ”Antim Ivireanul” Vâlcea, vor fi recompensate cu premii şi diplome.

Înscrierile bibliotecilor participante în concurs se fac la adresa bibliotecapietrari@yahoo.com sau pe pagina de facebook.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...