Sub Lupă

Fost judecător, cercetat pentru distrugere după ce a lovit o maşină cu o bâtă

Un fost judecător din Craiova, în prezent avocat în cadrul Barolului Dolj, este acuzat de distrugere. Gheorghe Vintilă a fost filmat de un bărbat de 35 de ani în timp ce distrugea parbrizul unui autoturism parcat pe strada Unirii din Craiova. Fostul magistrat s-a ales cu dosar penal pentru distrugere.

„A scos o ţeavă de după acel copac şi a încercat să mă lovească în cap, însă am reuşit să intru în maşină. În schimb, a lovit în plafon, după care a mai lovit o dată pe lungimea maşinii“, a povestit şoferul care s-a ales cu parbrizul spart. Avocatul Gheorghe Vintilă a declarat că a fost provocat, iar conducătorul auto i-a adus injurii şi la amenţat.

„Am venit acasă la ora 13.00 şi am observat că intrarea în curte era blocată de un Mercedes negru. Am parcat mai departe, m-am întors pe jos şi am început să caut şoferul maşinii. Am intrat la Registrul Comerţului, însă nu l-am găsit, motiv pentru care am mers la maşină şi am aşteptat. După circa 5 minute, a venit un domn, căruia i-am reproşat că mi-a blocat accesul în curte. El este cel care mi-a adus injurii şi am fost provocat. A avut posibilitatea să plece din faţa porţii, dar nu a făcut-o, după care a început să mă filmeze“, a spus Gheorghe Vintilă.

 Acesta a mai susţinut că, la rândul lui, a depus o plângere împotriva craioveanului de 35 de ani pentru comiterea infracţiunii de ameninţare, dosarul fiind înregistrat tot la Secţia 2, potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj. Rămâne de văzut ce vor stabili oamenii legii în urma anchetelor începute în cele două dosare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...