Administraţie

Constantin Rădulescu: Am solicitat la MDRAPFE şi am primit aproape 190 miliarde lei pentru dezvoltarea judeţului Vâlcea

Consiliul Judeţean Vâlcea a reîntregit joi, 8 februarie a.c., bugetul judeţului Vâlcea cu suma de 18.458.228,93 lei rambursată de Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Infrastructură Mare, sumă ce reprezintă contribuţia Uniunii Europene şi a bugetului de stat, la proiectul „Fazarea proiectului sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Vâlcea”, implementat de judeţul Vâlcea, prin Consiliul Judeţean Vâlcea.

Sumele primite reprezintă contravaloarea serviciilor prestate, bunurilor furnizate şi lucrărilor executate pe o perioadă de aproximativ 2 ani.

Rambursarea în integralitate a sumelor solicitate prin cererea de rambursare nr. 1 reprezintă încă o confirmare a unei implementări riguroase, profesioniste şi cu îndeplinirea exigenţelor de legalitate impuse prin programele cu finanţare externă de la Uniunea Europeană.

”Mă simt responsabil faţă de dumneavoastră să vă anunţ că am pornit cu dreptul implemetarea proiectului «Fazarea proiectului sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Vâlcea». Astăzi, după două luni şi jumătate de la semnarea contractului de finanţare, Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Infrastructură Mare ne-a rambursat întreaga sumă solicitată. Aceasta este prima noastră cerere de rambursare în cadrul acestui proiect, pe care am transmis-o Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene în data de 19.12.2017. Sper să fie de bun augur acest început şi, pe viitor, să menţinem un ritm susţinut în implementarea proiectului, pe care ni-l dorim funcţional, în cel mai scurt timp, pentru întregul judeţ”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...