Sub Lupă

Acuzaţii grave împotriva poliţiştilor

Situaţie incredibilă la Craiova! Angajata unui salon de coafură a sunat la 112 şi a reclamat un furt, însă oamenii legii au pus-o să mintă că a găsit portofelul, decât să facă ei anchetă.

Lavinia Hobeanu a povestit că, după ce doi bărbaţi au prădat salonul, poliţiştii au pus-o să apeleze din nou numărul de urgenţă şi să anunţe că a găsit portofelul. „A intrat prima dată un individ vorbind la telefon. S-a aşezat pe scaun. La două secunde, a intrat al doilea individ, care pretindea o programare pentru soţia lui. La un moment dat, primul individ a cerut la baie şi i-am dat acordul. Cel care a intrat la baie a lăsat apa să curgă, ca să credem că e încă în baie. A ieşit, tot vorbind la telefon, s-a aşezat din nou pe scaun. Pe urmă a ieşit afară şi imediat după a ieşit şi celălalt. La 15 minute după ce au plecat, mi-am dat seama că a dispărut portofelul. Am sunat la 112 şi au venit trei poliţişti de la Secţia 4 şi mi-au spus că trebuie să vină şi colegii dânşilor de la Criminalistică să ia amprente şi ar fi de preferat dacă s-ar putea să sunăm la 112 să spunem că a fost o confuzie şi că mi-am găsit portofelul. Le-am povestit tot ce s-a întâmplat, dar şi cum arătau bărbaţii respectivi. Am rămas surprinsă când poliţiştii mi-au recomandat să sun la 112, să spun că a fost o confuzie. Eu nu am fost de acord cu acest lucuru şi am cerut să vină colegii lor de la Criminalisitcă să ia amprente şi să depun plângere. Unul dintre bărbaţi este înalt, este pensat foarte subţire şi are nasul un pic teşit sus, iar cel de-al doilea este brunet, scund şi are barbă şi urme de acnee veche. Nu mă aşteptam ca poliţia să nu îmi arate fotografii, mă gândesc că în baza lor de date există hoţi, tâlhari. Cu siguranţă, dacă vedeam poze cu ei, îi recunoşteam“, a spus angajata salonului de coafură din Craiova.

Poliţiştii resping acuzaţiile aduse de angajata salonului de coafură, însă conducerea IPJ Dolj a demarat o anchetă internă. „Poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul 112 de către o angajată a unui salon de cosmetică din Craiova cu privire la un furt de documente şi a unei sume de bani. În urma sesizării prin 112, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Craiova, care au efectuat cercetarea la faţa locului, iar ulterior au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de furt. Poliţiştii au mai multe piste şi vor lua în considerare toate aceste aspecte pe care le-au aflat în urma cercetării la faţa locului.” “Este adevărat că angajata salonului a fost sfătuită de poliţişti să sune la 112 şi să anunţe că şi-a găsit banii?” “Aceste aspecte vor fi luate în considerare de conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj şi vor fi demarate verificări prin biroul control intern pentru a verifica veridicitatea aspectelor semnalate de angajata respectivei societăţi comerciale“, a spus Cătălin Dochia, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...