Actualitate

Tineri vâlceni, prinşi în timp ce consumau substanţe interzise

Marţi, 06 februarie a.c., în jurul orelor 13.30, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea un autovehicul staţionat, în care se aflau doi tineri.

Având în vedere că autovehiculul era staţionat într-un loc retras, jandarmii au procedat la legitimarea, controlul corporal preventiv al persoanelor şi percheziţia autovehiculului, ocazie cu care în interiorul maşinii au fost descoperite două recipiente din plastic ce conţineau resturi vegetale verzui, cu un miros înţepător, un dispozitiv “Grinder” folosit pentru mărunţirea resturilor vegetale, cât şi o pipă.

Cei doi tineri, în vârstă de 28, respectiv 33 ani, au relatat faptul că se aflau în acel loc pentru a fuma respectiva pipă, menţionând că substanţele interzise au fost cumpărate de la o persoană necunoscută, pentru consum propriu.

Documentele de constatare întocmite de jandarmi au fost predate lucrătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea în vederea continuării cercetărilor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...