Sport

Severinul, simplă haltă prin Liga 1

Dezavantajată de multe decizii de arbitraj, CS Turnu Severin a pierdut la limită şi partida cu Rapid Bucureşti şi a rămas pe ultimul loc în Liga 1. Antrenorul italian Nicolo Napoli a înregistrat, pentru prima dată de la preluarea echipei de la Dunăre, două înfrângeri consecutive.

Meciul a fost unul modest. În minutul 90, echipa lui Napoli a trimis balonul în poartă, dar arbitrul Rusandu a dictat fault în atac, la insistenţa nigerianului Abba, şi Rapidul a bifat, în premieră, două victorii consecutive în acest sezon.

Învinsă în minutul 90, cu 1-0 la Iaşi, nou-promovata din Oltenia a cedat cu acelaşi scor şi meciul de pe propriul teren, cu Rapid. Fără fundaşul vâlcean Alex Dandea, accidentat, CS Turnu Severin a primit gol de la portughezul Filipe Teixeira, care a găsit o breşă în defensiva gazdelor şi a înscris cu un şut din 10 metri. Prima şansă de gol aparţinuse Severinului, însă atacantul Sergiu Arnăutu, adus de la Chimia Brazi, a tras în portarul advers din doar 7 metri. Tot Arnăutu a fost protagonistul fazei din minutul 37, când a fost faultat de Cristian Oros, însă fundaşul Rapidului a primit doar cartonaş galben. Per ansamblu, meciul a fost unul modest. În minutul 90, echipa lui Napoli a trimis balonul în poartă, dar arbitrul Lucian Rusandu a dictat fault în atac, la insistenţa nigerianului Paul Abba, şi Rapidul a bifat, în premieră, două victorii consecutive în acest sezon. „Nu meritam să pierdem cu Rapid. Un egal era echitabil. Am făcut un meci bun. Am avut şansa să avem 1-0, iar apoi am făcut cadou golul oaspeţilor. Nici n-a fost lovitură liberă la faza care a dus la deschiderea scorului. Sunt supărat şi pe arbitraj. Oros merita cartonaş roşu, fiindcă a fost fault din postura de ultim apărător. S-a mai greşit la 3-4 ofsaiduri şi s-au dictat multe faulturi în defavoarea noastă. Cum jucătorii noştri cădeau în careul advers, cum arbitrul fluiera fault în atac. Mi s-a părut gol valabil pe final. Suntem echipă mică, dar nu e normal să nu se arbitreze corect”, a declarat principalul Napoli. Şi secundul Jerry Gane a dat vina pe arbitraj şi aşteaptă prima victorie pe finalul turului, deşi echipa sa va întâlni adversari cu pretenţii europene, precum Petrolul, CFR Cluj, Pandurii Târgu Jiu şi Steaua: „Am făcut un joc bun, am dominat adversarul, dar încă o dată pierdem la limită, nemeritat. Arbitrajul a fost foarte slab. Cred că am avut un gol corect, dar au fost şi alte decizii care au iritat. Nu am făcut antifotbal cu nicio echipă. Am fost la înălţime cu Dinamo, Vaslui, cu Rapid. Sperăm să spargem o dată gheaţa. Poate pe final de sezon se va întoarce norocul şi spre noi”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...