Inedit

Simona Halep, pictată de artistul de la Milcov-Olt

După ce a realizat o statuie, artistul Cătălin Mihalache din Milcov, judeţul Olt, a pictat-o acum pe Simona Halep şi ar dori ca tabloul să ajungă la marea tenismenă.

Anul trecut, artistul a realizat o lucrare din beton în care tenismena este înfăţişată ţinând în braţe imensul buchet de flori reprezentând cifra 1. Statuia se află chiar în curtea artistului. A lucrat două zile la statuie. După ce s-a uscat bine, i-a dat culoare şi a amenajat-o în curtea casei. “De ce Simona Halep în curtea dvs.?” “Cred că mi-a creat emoţii. Ca orice artist, mă bucur când cineva face o imagine bună României ca numărul 1 mondial. Sună bine şi m-am apucat imediat, nu am mai rezistat", spunea atunci Cătălin Mihalache. Acum a realizat un tablou pentru Simona şi vrea să îl ofere cadou numai că nu ştie cum să ajungă la ea şi nici nu are bani pentru a face acest drum. „Aceasta este pictura pe pânză în acrilice pe care aş dori să i-o ofer cadou Simonei Halep în cazul în care m-ar putea ajuta o televiziune”, a scris artistul pe pagina lui de socializare.

Artistul speră ca familia tenismenei să afle că în comuna Milcov se află această statuie şi, de ce nu, să vină să o vadă. Statuia a fost admirată şi de localnici şi de autorităţile locale. Artistul Cătălin Mihalache, elev în anii ’90 al marelui caricaturist Ştefan Popa Popa’s, a realizat în ultimii 10 ani mai multe statui cu personalităţi din lumea politică şi sportivă, precum Traian Băsescu, Ion Iliescu, Elena Udrea şi Gigi Becali.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...