Sub Lupă

Iubita poliţistului împuşcat din Olt: „Totul a fost o joacă!”

Procurorii au reuşit astăzi să o audieze pe tânăra de 28 de ani, care le-a spus că totul a fost o joacă şi îi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Iubitul acesteia este în coma profundă la spitalul din Craiova şi este în stare gravă.

Anchetatorii s-au întors astăzi la locul faptei de unde au ridicat alte probe. Colegii exclud varianta că ar fi consumat droguri în seara în care s-a produs tragicul eveniment. “A recunoscut în primă fază că băiatul ăsta nu are nicio vină, că a fost un accident. Au apărut informaţii că, pe lângă alcool, ar fi consumat şi droguri. Nu s-a confirmat aşa ceva. Oricum sunt recoltate probe de sânge. Noi nu putem să comentăm aşa ceva”, a declarat Dumitru Dumitru-şef Crimă Organizată Olt.
Iubita poliţistului a fost audiată de procurori. Le-a spus că totul a fost o joacă şi regretă ce s-a întâmplat. Poliţistul Bogdan Dumitrescu era divorţat şi avea doi copii. Fosta soţie a precizat că era un tată responsabil şi că regretă tot ce s-a întâmplat.

“Consider că a fost o întâmplare tragică ce s-a întâmplat. Comportamentul imatur din acel moment nu a avut precedent. Nu aşa îl ştiu eu pe fostul soţ. Era foarte responsabil în ceea ce priveşte munca şi mai ales arma de foc. Pistolul stătea în seif, iar codul îl ştia doar el”, spune fosta soţie a poliţistului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...