Special

Gest de omenie! Doi elevi au găsit un portofel cu bani şi l-au dus la Poliţie!

În cursul zilei de joi, 01 februarie, la sediul Secţiei 3 Poliţie Craiova s-au prezentat doi tineri în vârstă de 14, respectiv 15 ani, din municipiul Craiova, ambii elevi în clasa a IX-a la Colegiul Naţional Carol I, care au adus la cunoştinţa poliţiştilor faptul că, în seara zilei precedente, la intersecţia străzilor Înfrăţirii, cu A.I. Cuza, au găsit un portmoneu de damă în care se afla suma de 523 lei, documente de identitate, carduri bancare şi un permis de conducere auto.

Poliţiştii au identificat persoana în cauză şi au invitat-o la sediul secţiei pentru a-şi recunoaşte obiectele pierdute.

Femeia s-a prezentat în scurt timp la sediul poliţiei, unde a constatat cu plăcută surprindere faptul că nu-i lipsea nimic din portmoneu.

„Apreciem în mod deosebit comportamentul de înaltă ţinută civică de care au dat dovadă cei doi adolescenţi, decizia lor de a restitui bunurile găsite fiind un exemplu de educaţie şi normalitate pentru mulţi dintre concetăţenii noştri”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...