Actualitate

Percheziţii în Vâlcea la persoane bănuite de trafic de droguri

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Vâlcea, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, au descins la locuinţele unor persoane bănuite de trafic şi deţinere de droguri de mare risc. 4 bărbaţi au fost reţinuţi.

La data de 30 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vâlcea, au desfăşurat 7 percheziţii domiciliare, în Râmnicu Vâlcea şi Stoeneşti, la persoane bănuite de trafic şi deţinere de droguri de risc.

În fapt, la data de 29 ianuarie a.c., poliţiştii au depistat, în flagrant delict, în Băbeni, un autoturism în care se aflau trei persoane, bănuite că ar fi introdus în ţară droguri de risc. În maşină a fost găsit aproximativ 1 kg. de fragmente vegetale de culoare verde-oliv, care au fost sigilate şi înaintate unui laborator pentru analize. Din cercetări a reieşit că aceştia ar fi comercializat drogurile pe raza judeţului Vâlcea, la diferite persoane.

Poliţiştii au extins investigaţiile, iar în urma celor 7 percheziţii efectuate astăzi, la domiciliile persoanelor bănuite (cinci bărbaţi şi două femei), au fost ridicate, pentru continuarea cercetărilor, telefoane mobile, cartele SIM, seminţe de cannabis, 15 gr. de fragmente vegetale, un grinder, un cântar, precum şi alte substanţe ce urmează să fie expertizate, 120.000 de lei şi 160 de euro.

4 bărbaţi cu vârste cuprinse 24 şi 44 de ani, au fost reţinuţi, faţă de aceştia Tribunalul Vâlcea dispunând ulterior arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

La acţiune au participat şi poliţişti ai Serviciului Rutier, luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale şi jandarmi.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic, trafic internaţional şi deţinere de droguri de risc.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...