Inedit

Strada 3/1 din Craiova

O stradă din Craiova, care măsoară cel mult un kilometru, a fost asfaltată doar pe câteva sute de metri, alte câteva sute au rămas de pământ, iar pe restul este beton din perioada anilor ’80, plin de gropi. Oamenii fac haz de necaz şi spun că în zona de pământ... s-a terminat asfaltul. Autorităţile locale susţin că acum lucrează la un proiect de modernizare pentru această stradă şi speră să obţină fonduri europene.

Strada despre care locuitorii din zonă susţin că arată ca o mlaştină este situată chiar în spatele parcului Nicolae Romanescu din Craiova. Deşi este o zonă foarte circulată, strada arată foarte rău. Se întinde pe un kilometru, dar câteva sute de metri sunt de pământ, pe alte câteva sute de metri este beton din anul 1980, dar este plin de gropi şi... pe o porţiune de câteva sute de metri a fost turnat asfalt acum doi ani şi de atunci nimeni nu a mai trecut pe aici. Oamenii fac haz de necaz.

„Nu o mai fi avut material, dar ne-au favorizat cu această piatră de munte, ca să nu mai fie aşa nămol, dar faptul că trec pe aici maşini, au venit şi au şi construit aici o casă, maşini grele, vă daţi seama...”, spune o localnică.

Autorităţile susţin că vor continua lucrarea când vor primi fonduri europene.

„În urma finanţării, vor fi modernizate din jurul acestei fântâni şi anume strada Fântâna Popova, strada Popova, strada Nedeia şi strada Bucura. În cazul în care nu se va obţine finanţare cu fonduri nerambursabile, investiţia se va face din bugetul local”, spune Lucian Prejbeanu, consilierul primarului.

Pe această stradă locuiesc 600 de craioveni şi, de asemenea, sunt mai multe instituţii publice.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...