Sub Lupă

Andrei Lazăr, fiul judecătoarei Liliana Lazăr, arestat din nou

Andrei Lazăr, fiul judecătoarei Liliana Lazăr, a fost remarcat de-a lungul timpului prin bătăi şi violenţe, iar ultimul scandal în care a fost implicat a avut loc anul trecut, în luna decembrie. Tânărul l-a ameninţat şi agresat pe patronul unui bar din Craiova cu un cuţit, iar procurorii au stabilit să fie cercetat sub control judiciar.

Andrei Lazăr, de 30 ani, şi Alin Andrei Nicolae, zis Impresie, de 32 ani, ambii din Craiova, s-au încăierat la sfârşitul anului trecut cu patronul unui bar din oraş. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au dispus ca tinerii să fie cercetaţi sub control judiciar.

„Cei doi se aflau sub control judiciar de la data de 09.01.2018, având de respectat mai multe condiţii dispuse de instanţa de judecată. În urma monitorizării efectuată de poliţişti din cadrul SIC – IPJ Dolj cu privire la modul de îndeplinire a obligaţiilor aferente controlului judiciar, s-a stabilit că cele două persoane au încălcat obligaţiile, aspecte care au fost aduse la cunoştinţa instanţei de judecată. În baza documentaţiei prezentate de poliţişti, Tribunalul Dolj a dispus schimbarea măsurii controlului judiciar în arest preventiv, începând cu data de astăzi. Mandatele de arestare preventivă au fost puse în executare de către poliţiştii SIC – Biroul de Supravegheri Judiciare, care i-au depistat pe cei doi şi i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Dolj”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...